Упатство

Започнете со снимање видеа во формати mp3 или mp4 со користење на Yout.com е многу едноставно. Ние ќе ви покажеме како да го направите тоа во зависност од страницата од која сакате да го снимите видеото.

Yout.com прифаќа различни веб-страници, внесува било каква URL-адреса и проверете дали таа работи. Подолу е список на некои од страниците што ги поддржуваме, но поддржуваме многу повеќе што не се на оваа листа.