Назад кон листата

Како да снимате од SoundCloud да Mp3, Mp4, или Gif со Yout

 1. Одете во SoundCloud и пронајдете ја вашата омилена песна.

 2. Копирајте ја URL-то на страницата SoundCloud и ставете ја во нашата лента за пребарување.

  Yout
 3. Ќе бидете пренасочени кон страницата на видеото Yout.

  Yout
 4. Користете ја лентата за клипинг ако сакате да го исечете видеото.

  Yout
 5. Изберете го форматот што сакате да го снимите видеото (MP3 / MP4 / GIF).

  Yout
 6. Изберете го квалитетот што сакате да го снимите видеото (128k, 192k, 256k, 320k за MP3 и 360p, 480p, 720p, 1080p за MP4).

  Yout
 7. Нашата алатка постави наслов и изведувач по дифолт, слободно смени една или двете од нив.

  Yout
 8. Кликнете на копчето за снимање за да започнете со снимање на видеото.

  Yout

Достапни насоки

+ ...
..)