Назад кон листата

youtube во WAV конвертор

 1. Пронајдете го вашето видео / аудио

  Избришете го UBE од URL-то и притиснете enter

  Yout

  Yout

  Yout

  Или копирајте ја URL-адресата и залепете ја во лентата за пребарување

  Yout
 2. Одете на страницата за DVR

  Beе бидете пренасочени кон страницата DVR каде што ќе можете да поставите каква било конфигурација.

  Yout
 3. Клипирање

  Yout ви овозможува да ги исечете вашите видео / аудио, мора да го повлечете временскиот опсег или да ги промените вредностите во полињата "Од" и "До".

 4. Изберете го вашиот формат

  Yout ви овозможува да го форматирате менувањето на вашето видео/аудио во овие формати MP3 или WAV (Аудио), MP4 (Видео) или GIF. Изберете MP3.

 5. Изберете го квалитетот

  Може да го форматирате вашето видео / аудио промена во различни квалитети, од најнизок до највисок квалитет.

 6. Проверете ги метаподатоците

  Yout го струже текстот на страницата за видео и пополнува текст за кој мислиме дека може да се вклопи во насловот ако е апликација, итн., Доколку е применливо. Ова го прави со делење на насловот на страницата како | или - и избираме нарачка за која мислиме дека е, слободно променете ја во она што некогаш сакате. Нема врска дали е видео со содржина на насловот на насловот или што било друго, едноставно тоа е делови од мета-датотека што може да се пополни.

 7. Започнете и уживајте

  Кликнете на копчето за да започнете да го менувате вашиот формат youtube


Достапни насоки