Назад кон листата

Како да снимате од YouTube да Mp3, Mp4, или Gif со Yout

Прв начин

 1. Одете на YouTube и пронајдете омилено видео.

 2. Избришете го UBE од URL-то и притиснете enter; или копирајте ја URL-то и залепете ја во лентата за пребарување

  Yout
 3. Ќе бидете пренасочени кон страницата на видеото Yout.

  Yout
 4. Користете ја лентата за клипинг ако сакате да го исечете видеото.

  Yout
 5. Изберете го форматот што сакате да го снимите видеото (MP3 / MP4 / GIF).

  Yout
 6. Изберете го квалитетот што сакате да го снимите видеото (128k, 192k, 256k, 320k за MP3 и 360p, 480p, 720p, 1080p за MP4).

  Yout
 7. Нашата алатка постави наслов и изведувач по дифолт, слободно смени една или двете од нив.

  Yout
 8. Кликнете на копчето за снимање за да започнете со снимање на видеото.

  Yout

Втор начин

 1. Одете на Yout.com и пробајте ја нашата алатка за пребарување.

  Yout
 2. Изберете го видео што го барате во резултатите од пребарувањето.

  Yout
 3. Ќе бидете пренасочени кон страницата на видеото Yout.

  Yout
 4. Користете ја лентата за клипинг ако сакате да го исечете видеото.

  Yout
 5. Изберете го форматот што сакате да го снимите видеото (MP3 / MP4 / GIF).

  Yout
 6. Изберете го квалитетот што сакате да го снимите видеото (128k, 192k, 256k, 320k за MP3 и 360p, 480p, 720p, 1080p за MP4).

  Yout
 7. Нашата алатка постави наслов и изведувач по дифолт, слободно смени една или двете од нив.

  Yout
 8. Кликнете на копчето за снимање за да започнете со снимање на видеото.

  Yout

Достапни насоки

+ ...
..)