Назад кон листата

Wistia конвертер во MP3

 1. Пронајдете го вашето видео / аудио

  Копирајте ја URL-то на вашето видео / аудио и залепете го во лентата за пребарување Yout.

  Yout
 2. Одете на страницата за DVR

  Beе бидете пренасочени кон страницата DVR каде што ќе можете да поставите каква било конфигурација.

  Yout
 3. Клипирање

  Yout ви овозможува да ги исечете вашите видео / аудио, мора да го повлечете временскиот опсег или да ги промените вредностите во полињата "Од" и "До".

 4. Изберете го вашиот формат

  Yout ви овозможува форматирање на вашето видео / аудио во овие формати MP3 (Аудио), MP4 (Видео) или GIF. Изберете MP3.

 5. Изберете го квалитетот

  Може да го форматирате вашето видео / аудио промена во различни квалитети, од најнизок до највисок квалитет.

 6. Проверете ги метаподатоците

  Yout ги струже мета-податоците од дадената врска и се обидуваме да претпоставиме дали се работи за наслов и уметник преку симболи како што се | или - и избираме нарачка за која мислиме дека е, слободно променете ја во она што некогаш сакате.

 7. Започнете и уживајте

  Кликнете на копчето за да започнете да го менувате вашиот формат Wistia до MP3 видео / аудио.


Достапни насоки

+ ...
..)