Назад кон листата

facebook конвертер во MP3

 1. Пронајдете го вашето видео / аудио

  Копирајте ја URL-то на вашето видео / аудио и залепете го во лентата за пребарување Yout.

  Yout
 2. Одете на страницата за DVR

  Beе бидете пренасочени кон страницата DVR каде што ќе можете да поставите каква било конфигурација.

  Yout
 3. Клипирање

  Yout ви овозможува да ги исечете вашите видео / аудио, мора да го повлечете временскиот опсег или да ги промените вредностите во полињата "Од" и "До".

 4. Изберете го вашиот формат

  Yout ви овозможува форматирање на вашето видео / аудио во овие формати MP3 (Аудио), MP4 (Видео) или GIF. Изберете MP3.

 5. Изберете го квалитетот

  Може да го форматирате вашето видео / аудио промена во различни квалитети, од најнизок до највисок квалитет.

 6. Проверете ги метаподатоците

  Yout го струже текстот на страницата за видео и пополнува текст за кој мислиме дека може да се вклопи во насловот ако е апликација, итн., Доколку е применливо. Ова го прави со делење на насловот на страницата како | или - и избираме нарачка за која мислиме дека е, слободно променете ја во она што некогаш сакате. Нема врска дали е видео со содржина на насловот на насловот или што било друго, едноставно тоа е делови од мета-датотека што може да се пополни.

 7. Започнете и уживајте

  Кликнете на копчето за да започнете да го менувате вашиот формат facebook до MP3 видео / аудио.


Достапни насоки