Bashkohu me Yout


https://yout.com/@...

1
Listat e dëgjimit
YouTube ju ofron mundësinë për të dëgjuar dhe për të krijuar playlists pabesueshme, me Yout PRO ju mund të regjistroni të gjitha videot që janë në një listë dëgjimi shpejt.
2
Kërko dhe regjistro
Tani mund të regjistroni videot tuaja të preferuara në MP3 ose MP4 në faqen e kërkimit duke qenë pro.
3
kurorë
Yout shpërblen preferencën tuaj dhe dashurinë tuaj duke ju dhënë një kurorë që ju identifikon si një përdorues PRO. Faleminderit për gjithë mbështetjen tuaj.
4
copë e prerë
Diçka e pabesueshme që ju do të merrni me Yout PRO është mundësia e zvogëlimin video tuaj ose këngë; Pritini pjesë që ju interesojnë më shumë nga një video dhe rekord dhe të dëgjuar ose të shikojnë në kohën tuaj
5
SoundCloud
Ju mund të ngjisni në një URL SoundCloud për të regjistruar gamën e përmbajtjes së tyre në dispozicion të publikut
6
Facebook
Facebook është rrjeti më i madh shoqëror në botë, ku mund të shpërndani të gjitha llojet e informacionit, duke përfshirë edhe videot; videot që tani mund të regjistroni nga Yout.
7
Gif Maker
Me Gif Maker tonë do të jetë në gjendje për të krijuar Gifs awesome dhe funny që ju mund të ndajnë me miqtë tuaj. Gëzoni lodrën tonë të re, është e lehtë, e fuqishme dhe e shpejtë.
8
cilësi më të lartë
Një fotografi MP3 audio që është i ngjeshur në 256 Kbps (Lartë) do të ketë një gamë më të madhe dinamike dhe mund të tingëllojë shumë e qartë se në të njëjtën audio file kompresuar në 192 Kbps (të mesme) ose 128 kbps (Low)
9
profil
Ju merrni një profil të tmerrshëm që ju lejon të tregoni botës se si ju pëlqen të shikoni ose dëgjoni shumë. Ju gjithashtu mund të ngjisni mendimet tuaja të rastësishme për të gjithë ata që ju ndjekin për të parë.
10
Timeline
Ndajini videot tuaja të preferuara dhe u mundësoni përdoruesve të tjerë të kënaqen me videot, koncerte, shfaqje etj.
11
Cilesi e mesme
Një fotografi MP3 audio që është i ngjeshur në 256 Kbps (Lartë) do të ketë një gamë më të madhe dinamike dhe mund të tingëllojë shumë e qartë se në të njëjtën audio file kompresuar në 192 Kbps (të mesme) ose 128 kbps (Low)
+ ...
..)