USD $12

mujor

25% off

USD $9

mujor

Faturohet çdo vit me 108 USD/vit

Ringjallura nëse nuk anulohet Ringjallura nëse nuk anulohet Faturuar vetëm një herë
Duke klikuar krijimin e llogarisë, ju pranoni kushtet e shërbimit

Duke u bërë PRO ju jep këto karakteristika
  • Regjistrime të pakufizuara - Asnjë limit i normës në numrin e regjistrimeve që mund të bëni
  • 🥇 Listat e dëgjimit - Regjistro video dhe audio nga faqja e listës për luajtje
  • 🥇 Kanalet - Regjistroni video dhe audio nga kanali dhe faqet e përdoruesit
  • 🔍 Kërko dhe regjistro - Regjistro nga faqja e kërkimit
  • 🚀 copë e prerë - Pritini pjesë të videos dhe audios
  • cilësi më të lartë - Merrni 1080p, 720p dhe 320kbit / s
  • 🎥 Prodhuesi GIF falas - Bëni gif me mbivendosje teksti
  • 🐱 kurorë - Merrni një kurorë në anën e përdoruesit
  • Anulojeni në çdo kohë - Easyshtë e lehtë të anulohet, në seksionin tonë të faturimit, ju mund të gjeni anulimin e një klikimi