Придружете се Yout


https://yout.com/@...

1
Плејлисти
YouTube ви нуди можност да се слуша и да се создаде неверојатни плејлисти, со млади луѓе PRO можете да снимате сите видеа кои се во листата брзо.
2
Пребарување и снимање
Сега можете да ги снимите вашите омилени видеа на MP3 или MP4 на страната за пребарување со тоа што сте професионалец.
3
Круна
Yout ги наградува изборот и вашата љубов со доделување на круна која ви идентификува како УЈП корисник. Ви благодариме за целата ваша поддршка.
4
Клипинг
Нешто неверојатно дека ќе ја добиете со млади луѓе PRO е можноста за средување на вашите видеа или песни; Намалување на делови што ве интересира најмногу од видео и евиденција и да го слушнете или да се види на вашиот сопственото време
5
SoundCloud
Можете да вметнете во URL на SoundCloud за да го снимите опсегот на нивната јавно достапна содржина
6
Facebook
Фејсбук е најголемата социјална мрежа во светот, каде што можете да ги споделите сите видови на информации, вклучувајќи ги и видеата; видеа кои сега можете да ги снимите од Yout.
7
Gif создателот
Со нашиот Gif Maker ќе може да создаде одлични и забавни Gifs кои можете да ги споделите со вашите пријатели. Уживајте во нашата нова играчка, е лесна, моќна и брза.
8
највисок квалитет
На MP3 аудио датотека која се компресирани во 256 Kbps (висок), ќе има поголем опсег и може да звучи повеќе јасен во однос на истиот аудио датотека компресирани во 192 Kbps (средно) или 128 kbps (пониска)
9
профил
Ќе добиете одличен профил кој ќе ви овозможи да му го покажете на светот она што сакате да го гледате или слушате премногу. Исто така, можете да ги вметнете вашите случајни мисли за сите што ве следат за да ги видите.
10
Временска рамка
Споделете ги омилените видеа и дозволете им на другите корисници да уживаат во изборот на неверојатни видеа, концерти, емисии и сл.
11
Среден квалитет
На MP3 аудио датотека која се компресирани во 256 Kbps (висок), ќе има поголем опсег и може да звучи повеќе јасен во однос на истиот аудио датотека компресирани во 192 Kbps (средно) или 128 kbps (пониска)
+ ...
..)