Kthehu tek lista

URL në MP3

 1. Gjeni videon / audion tuaj

  Kopjoni URL-në e videos / audios tuaj dhe ngjisni atë në shiritin e kërkimit Yout.

  Yout
 2. Shko tek faqja DVR

  Ju do të ridrejtoni në faqen DVR ku do të jeni në gjendje të vendosni çdo konfigurim.

  Yout
 3. Prerja

  Yout ju lejon të prisni videon / audion tuaj, duhet të zvarrisni intervalin kohor ose të ndryshoni vlerat në fushat "Nga" dhe "Për".

 4. Zgjidhni formatin tuaj

  Yout ju lejon të formatoni zhvendosjen e videos / audios tuaj në këto formate MP3 ose WAV (Audio), MP4 (Video) ose GIF. Zgjidhni MP3.

 5. Zgjidhni cilësinë

  Ju mund ta formatoni zhvendosjen e videos / audios tuaj në cilësi të ndryshme, nga cilësia më e ulët në atë më të lartë.

  Kjo është shkalla me të cilën dëshironi të jetë ndërrimi i formatit MP3. Kjo nuk e përmirëson cilësinë e videos origjinale, thjesht regjistron në bit-in e parazgjedhur. Bit-i më i lartë zvogëlon probabilitetin e cilësisë së humbjes në konvertim, por nuk e garanton atë. Bit-i më i ulët zvogëlon cilësinë, por gjithashtu zvogëlon madhësinë e regjistrimit.
 6. Kontrolloni të dhënat meta

  Yout skrapon tekstin në faqen e videos dhe plotëson tekstin që ne mendojmë se mund të përshtatet në titull nëse aplikacioni, etj., Nëse zbatohet. Këtë e bën duke ndarë titullin e faqes si | ose - dhe ne zgjedhim një porosi që mendojmë se mund të jetë, mos ngurroni ta ndryshoni në atë që dëshironi. Nuk ka asnjë lidhje nëse është një video me përmbajtje të titullit të titullit ose ndonjë gjë tjetër, thjesht janë pjesë të një skedari meta që mund të plotësohen.

 7. Filloni dhe kënaquni


Udhëzimet e disponueshme