Kthehu tek lista

Si të regjistroheni Liveleak në Mp3, Mp4, ose Gif me Yout

 1. Shkoni te LiveLeak dhe gjeni videon tuaj të preferuar.

 2. Kopjoni URL-në e sitit LiveLeak dhe ngjisni atë në shiritin e kërkimit tonë.

  Yout
 3. Do të ridrejtoheni në faqen video të Yout.

  Yout
 4. Përdorni shiritin e prerë nëse doni të prishni videon.

  Yout
 5. Zgjidhni formatin që dëshironi të regjistroni videon (MP3 / MP4 / GIF).

  Yout
 6. Zgjidhni cilësinë që dëshironi të regjistroni videon (128k, 192k, 256k, 320k për MP3 dhe 360p, 480p, 720p, 1080p për MP4).

  Yout
 7. Mjeti ynë vendos një Titull dhe Artist sipas parazgjedhur, ndjehuni i lirë të ndryshoni një ose dy prej tyre.

  Yout
 8. Klikoni butonin e regjistrimit për të filluar regjistrimin e videos.

  Yout

Udhëzimet e disponueshme

+ ...
..)