Kthehu tek lista

Internazionale konvertues në MP4

  1. Gjeni videon / audion tuaj

    Kopjoni URL-në e videos / audios tuaj dhe ngjisni atë në shiritin e kërkimit Yout.

    Yout
  2. Shko tek faqja DVR

    Ju do të ridrejtoni në faqen DVR ku do të jeni në gjendje të vendosni çdo konfigurim.

    Yout
  3. Prerja

    Yout ju lejon të prisni videon / audion tuaj, duhet të zvarrisni intervalin kohor ose të ndryshoni vlerat në fushat "Nga" dhe "Për".

  4. Zgjidhni formatin tuaj

    Yout ju lejon të formatoni zhvendosjen e videos / audios tuaj në këto formate MP3 (Audio), MP4 (Video) ose GIF. Zgjidhni MP3.

  5. Zgjidhni cilësinë

    Ju mund ta formatoni zhvendosjen e videos / audios tuaj në cilësi të ndryshme, nga cilësia më e ulët në atë më të lartë.

  6. Kontrolloni të dhënat meta

    Yout skrapon të dhënat meta nga lidhja e dhënë dhe ne përpiqemi të mendojmë nëse është një titull dhe artist përmes simboleve të tilla si | ose - dhe ne zgjedhim një porosi që mendojmë se mund të jetë, mos ngurroni ta ndryshoni në atë që dëshironi.

  7. Filloni dhe kënaquni

    Klikoni në butonin për të filluar ndryshimin e formatit tuaj Internazionale në MP4 video / audio.


Udhëzimet e disponueshme

+ ...
..)