Kthehu tek lista

francetvinfo.fr konvertues në MP3

 1. Gjeni videon / audion tuaj

  Kopjoni URL-në e videos / audios tuaj dhe ngjisni atë në shiritin e kërkimit Yout.

  Yout
 2. Shko tek faqja DVR

  Ju do të ridrejtoni në faqen DVR ku do të jeni në gjendje të vendosni çdo konfigurim.

  Yout
 3. Prerja

  Yout ju lejon të prisni videon / audion tuaj, duhet të zvarrisni intervalin kohor ose të ndryshoni vlerat në fushat "Nga" dhe "Për".

 4. Zgjidhni formatin tuaj

  Yout ju lejon të formatoni zhvendosjen e videos / audios tuaj në këto formate MP3 (Audio), MP4 (Video) ose GIF. Zgjidhni MP3.

 5. Zgjidhni cilësinë

  Ju mund ta formatoni zhvendosjen e videos / audios tuaj në cilësi të ndryshme, nga cilësia më e ulët në atë më të lartë.

 6. Kontrolloni të dhënat meta

  Yout skrapon të dhënat meta nga lidhja e dhënë dhe ne përpiqemi të mendojmë nëse është një titull dhe artist përmes simboleve të tilla si | ose - dhe ne zgjedhim një porosi që mendojmë se mund të jetë, mos ngurroni ta ndryshoni në atë që dëshironi.

 7. Filloni dhe kënaquni

  Klikoni në butonin për të filluar ndryshimin e formatit tuaj francetvinfo.fr në video / audio MP3.


Udhëzimet e disponueshme

+ ...
..)