ЧПП

Како да ја откажам претплатата?

За да ја откажете претплатата молам Кликни тука

Зошто моето снимање покажува 0% лента за напредок додека снима?

Нашата платформа не ја знае големината на датотеката за пренос што ќе ја снимате бидејќи датотеката не потекнува од нашата платформа и нема да биде зачувана на нашата платформа. Значи, кога е испратен првиот бајт, вкупната големина на снимањето е празна, така што прелистувачот не знае каква големина може да очекува и покажува 0% иако прима снимање. Ова не значи дека не снима, всушност е, бидете трпеливи.

Зошто понекогаш добивате датотека од 0kb?

Бидејќи ние симулираме прелистувач на ваше барање за да започне снимањето и да ви ја пренесе целата содржина, преку конфигурација на ffmpeg и youtube-dl завиткани во бинарен голанг, или слично, сите не можат да го заобиколат DRM, немаме начин да провериме ако беше успешен или не додека не заврши процесот, во кој момент е предоцна да ве известиме дека нешто тргна наопаку, работиме на уреден начин да го поправиме ова, но во меѓувреме за да го ублажиме ова, едноставно обидете се повторно со снимањето.

Зошто не можам да снимам неколку видеа?

Може да има кој било број на проблеми. За некои содржини, би можеле да постојат механизми за дигитални права кои забрануваат зачувување на содржината. Yout не дозволува снимање на таква содржина. Во други случаи, некои содржини можат да бидат оштетени или ограничени на одредена платформа. Имаме опција за пребарување што можете да ја користите за да пребарувате за друго јавно достапно видео со ист наслов. Во оваа инстанца, ова генерално работи. Сепак, повторно, ако содржината е заштитена од снимање, нема да можете да го сторите тоа.

Треба ли да се претплачам на Про сметка за да снимите видео во Yout.com?

Не, може да снимате кое било видео бесплатно. Но, корисниците на Pro имаат повеќе функции, како подобар квалитет, клипинг, снимање плејлиста, снимање пребарување, создавач на гиф, итн. Само за да бидам многу јасен, дури и на Pro сметката, нема да можете да снимате содржина заштитена со дигитална механизми за права (DRM). Ако не можете да го снимите бесплатно, веројатно не можете со УЈП.

Како да ја поставам мојата лозинка?

Можете да ги ставите вашите е-пошта или корисничко име во страната за изгубената лозинка за да ја поставите повторно.

Како да ја избришам мојата сметка?

Ве молиме, да ја избришете вашата сметка Кликни тука

Овој ЧПП СУКУКИ! Како можам да ве контактирам?

Можете да ни испратите е-пошта на hello@yout.com или да ни испратите полжав пошта со тоа што ќе отидете на нашата страница за контакт .