U krye — Ultra është aktiv për 30 ditë. Shkëmbimi i formatit të grupit është i zhbllokuar.
Funksioni ynë i ndryshimit të formatit të kanalit është i disponueshëm vetëm për përdoruesit PRO
Shko Pro për një muaj dhe zhbllokoje këtë tani: playlista, kanale dhe kërkim, ndryshime të palimituara formatesh me cilësi të plotë. Ripërtëri çdo muaj, anullo çdo kohë.