Hotovo, Ultra je zapnuto na 30 dní. Dávková změna formátu je odemčena.
Funkce změny formátu kanálů je k dispozici pouze pro uživatele PRO.
Pořiďte si Pro na měsíc a odemkněte to hned: playlisty, kanály a vyhledávání, neomezené změny formátu v plné kvalitě. Obnovuje se každý měsíc, zrušit můžete kdykoli.