Končano, Ultra je vklopljen za 30 dni. Paketno spreminjanje formata je odklenjeno.
Naša funkcija preklapljanja formata kanalov je na voljo samo uporabnikom PRO
Izberite Pro za en mesec in to odklenite takoj: seznami predvajanja, kanali in iskanje, neomejene spremembe formata v polni kakovosti. Obnavlja se mesečno, prekličete lahko kadar koli.