S-a făcut — Ultra este pe timp de 30 de zile. Schimbarea formatului de lot este descuiată.
Funcția noastră de schimbare a formatului canalului este disponibilă doar pentru utilizatorii PRO
Du-te Pro pentru o lună și deblocați acest lucru chiar acum: listă de reproducere, canale și căutare, format nelimitat schimbă la calitate completă. Renouvează lunar, anulează oricând.