დასრულდა - Ultra ჩართულია 30 დღის განმავლობაში. ჯგუფური ფორმატით გადართვა გააქტიურებულია.
ჩვენი არხის ფორმატის შეცვლის ფუნქცია მხოლოდ PRO მომხმარებლებისთვისაა ხელმისაწვდომი
კვირის განმავლობაში პროფესიონალი გახდი და ახლავე გაუშვი ეს - პლეი ლისტები, არხები და ძიება, უსაზღვრო ფორმატთა ცვლილება სრული ხარისხით. ყოველკვირეული განახლება, ნებისმიერ დროს შეწყვეტა.