Готово: Ultra е включен за 30 дни. Груповата промяна на формата е отключена.
Функцията ни за смяна на каналния формат е достъпна само за PRO потребители.
Вземете Pro за един месец и отключете това веднага: плейлисти, канали и търсене, неограничена промяна на формата в пълно качество. Подновява се месечно, можете да откажете по всяко време.