S-a făcut — Ultra este pe timp de 30 de zile. Schimbarea formatului de lot este descuiată.
Funcția noastră de schimbare a formatului canalului este disponibilă doar pentru utilizatorii PRO
Du-te Pro pentru o săptămână și deblocați acest lucru chiar acum — listele de listă, canale și căutare, forma nelimitată schimbă la calitate completă. Renouvează săptămânal, anulează oricând.