FAQ

Si ta anuloj pajtimin tim?

Për të anulluar abonimin, ju lutem Kliko këtu

Pse regjistrimi im tregon shiritin e përparimit 0% gjatë regjistrimit?

Platforma jonë nuk e di madhësinë e skedarit streaming që do të regjistroni pasi skedari nuk e ka origjinën në platformën tonë dhe nuk do të ruhet në platformën tonë. Pra, kur dërgohet bajti i parë, madhësia totale e regjistrimit është e zbrazët, kështu që shfletuesi nuk e di se çfarë madhësie duhet të presë dhe tregon 0% edhe pse marrja e tij e regjistrimit. Kjo nuk do të thotë që nuk po regjistron, në fakt është, jini të durueshëm.

Pse ndonjëherë merrni një skedar 0kb?

Meqenëse ne simulojmë një shfletues me kërkesën tuaj për të filluar regjistrimin dhe për t'ju përcjellë të gjithë përmbajtjen, nëpërmjet një konfigurimi të ffmpeg dhe youtube-dl të mbështjellë në një binar golang ose të ngjashme, të gjitha të paaftë për të anashkaluar DRM-në, ne nuk kemi asnjë mënyrë për të kontrolluar nëse ishte i suksesshëm ose jo derisa të përfundojë procesi, në këtë moment është tepër vonë për t'ju njoftuar se diçka nuk shkoi keq, ne po punojmë në një mënyrë të rregullt për ta rregulluar këtë, por ndërkohë për ta zbutur këtë, thjesht provoni përsëri regjistrimin.

Pse nuk mund të regjistroj disa video?

Mund të ketë ndonjë numër çështjesh. Për disa përmbajtje, mund të ketë mekanizma dixhitalë për të drejtat që ndalojnë përmbajtjen të regjistrohet. Yout nuk lejon regjistrimin e përmbajtjes së tillë. Në raste të tjera, disa përmbajtje mund të jenë të korruptuara ose të kufizuara në një platformë të veçantë. Ne kemi një veçori kërkimi që mund ta përdorni për të kërkuar për një video tjetër në dispozicion të publikut me të njëjtin titull. Në këtë rast, kjo zakonisht funksionon. Sidoqoftë, përsëri, nëse përmbajtja është mbrojtur nga regjistrimi, ju nuk do të jeni në gjendje ta bëni këtë.

A duhet të regjistrohem në një llogari Pro për të regjistruar një video në Yout.com?

Jo, ju mund të regjistroni çdo video falas. Por, përdoruesit e Pro kanë më shumë veçori, si cilësi më të mirë, prerje, regjistrim të listës për dëgjim, regjistrim kërkimi, krijues gif, etj. Vetëm për të qenë shumë të qartë, edhe në llogarinë Pro, nuk do të jeni në gjendje të regjistroni ndonjë përmbajtje të mbrojtur nga dixhitalja mekanizmat e të drejtave (DRM). Nëse nuk mund ta regjistroni falas, ndoshta nuk mundeni me PRO.

Si ta rivendosni fjalëkalimin tim?

Mund ta vendosni emailin tuaj ose emrin e përdoruesit në Faqen e Humbur të Fjalëkalimit për ta rivendosur atë.

Si mund ta fshij llogarinë time?

Për të fshirë llogarinë tuaj ju lutemi Kliko këtu

Kjo FAQ SUCKS! Si mund të lidhem me ju?

Ju mund të na dërgoni me email në hello@yout.com ose të na dërgoni postë kërmilli duke shkuar në faqen tonë të Kontaktit .