Готово: Ultra е вклучен за 30 дена. Групната промена на форматот е отклучена.
Нашата функција за менување на форматот на каналот е достапна само за PRO корисници
Земете Pro за еден месец и отклучете го ова веднаш: плејлисти, канали и пребарување, неограничена промена на форматот во целосен квалитет. Се обновува месечно, можете да откажете во секое време.